G-S2KPMBVZ9S

Packaging Solutions™ | Πρότυπος Εταιρεία Υλικά Συσκευασίας και Χαρτοκιβώτια στην Αθήνα | Χαρτοκιβώτια 3φυλλα & 5φυλλα, ντουλάπες, με καπάκι, diecut, για eshops, για ποτηρια και φιάλες με χωρίσματα - κυψέλες | Αεροπλάστ συσκευασίας. lite, strong και extra strong, σε ρολά των 10, 50,100,150 μέτρα | Αεροχάρτ lite και strong | Stretch films - μεμβράνη συσκευασίας σε διάφανο, λευκό και μαύρο χρώμα | Γαριδάκι συσκευασίας - διογκωμένης πολυστερίνης | Αυτοκόλλητες ταινίες συσκευασίας με εκτύπωση | Foam συσκευασίας | Χονδρική Λιανική Τιμή Αθήνα Αττική Πανελλαδικά Κύπρο

Packaging Solutions™ | Υλικά Συσκευασίας και Χαρτοκιβώτια | Αεροπλάστ | Αεροχαρτ | Stretch Film | Γαριδάκια συσκευασίας | Υπερ-Χονδρική για εταιρείες, εμπόρους και επαγγελματίες | Λιανική για ιδιώτες

phone icon  211 110 3534 - 3535
email icon  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
Δευτέρα - Παρασκευή 10:00 - 18:00
Παραλαβές μόνο κατόπιν παραγγελίας

Προϊόντα συσκευασίας

Προσφορές του Μήνα

Παραλαβή από το κατάστημα ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Τηλ. 211 110 3534 - Δευτέρα-Παρασκευή
10:30 - 18:00

Πνευματικά Δικαιώματα

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας – Εμπορικά Σήματα / Επωνυμίες

Η επωνυμία "Packaging Solutions®" λεκτικά - απεικονιστικά και το περιεχόμενο της ιστοσελίδας προστατεύεται από © Πνευματικά Δικαιώματα. Αρ. Σήματος Οργανισμού Βιομηχανικής ιδιοκτησίας: Ν277093

© Πνευματικά Δικαιώματα.

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας www.ylika-syskeuasias.gr αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Platis Group (εφεξής η «Εταιρεία»).

Κάθε εμπορικό σήμα ή/ και διακριτικός τίτλος, παρών ή μέλλων, ως και το σχετιζόμενο με την ιστοσελίδα όνομα χώρου (domain) υπό το οποίο είναι αναρτημένος ο διαδικτυακός τόπος αποτελούν περιουσιακά αγαθά της Εταιρείας.

Η Εταιρεία απαγορεύει αυστηρά σε κάθε τρίτο μη σχετιζόμενο με την ιστοσελίδα, καθώς και σε κάθε χρήστη ή/ και πελάτη να χρησιμοποιήσει κάποιο ή κάποια από τα στοιχεία αυτά χωρίς την άδειά της. Είναι παράνομη η αντιγραφή, αναπαραγωγή, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, μέρους ή του συνόλου των περιεχομένων του site χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συγκατάθεση της Εταιρείας.

Ενδεικτικά αλλά όχι περιοριστικά αναφέρουμε ότι απαγορεύεται ρητώς οποιασδήποτε μορφής αντιγραφή, τροποποίηση, παρέμβαση, μεταφορά, διανομή, αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, αναμετάδοση σε ηλεκτρονική ή μηχανική μορφή, από οποιονδήποτε ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό φορέα του περιεχομένου. Υπηρεσίες, επωνυμίες, εμπορικά σήματα ή διακριτικά γνωρίσματα που εμφανίζονται στο www.ylika-syskeuasias.gr, ανήκουν στην πνευματική ιδιοκτησία της Εταιρείας, οι οποία φέρει και τη σχετική ευθύνη.

Οποιαδήποτε πληροφορία (κείμενο, εικόνες) περιέχεται στο www.ylika-syskeuasias.gr μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για προσωπική, μη εμπορική χρήση.

Το www.ylika-syskeuasias.gr και το περιεχόμενό του (στο οποίο, ενδεικτικά αλλά όχι περιοριστικά, συμπεριλαμβάνονται εμπορικά σήματα, διακριτικά γνωρίσματα, επωνυμίες, κείμενα, εικόνες, γραφικά, φωτογραφίες, πληροφοριακό υλικό κάθε μορφής, αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Εταιρείας και αποτελεί αντικείμενο προστασίας των σχετικών διατάξεων του ελληνικού, κοινοτικού και διεθνούς δικαίου. Απαγορεύεται δε ρητά η χρήση ή, καθοιονδήποτε τρόπο, εκμετάλλευσή τους από τρίτους χωρίς την έγγραφη συναίνεση της Εταιρείας, σύμφωνα με τις ειδικότερες διατάξεις του ν.2121/1993 (όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει σήμερα), τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με τον Ν. 100/1975), τον ν.4072/2012 (αρ.121-183, «περί σημάτων») και όλες εν γένει τις σχετικές διατάξεις των ελληνικών νόμων και διεθνών κανόνων, που έχουν επικυρωθεί και ισχύουν στην ελληνική πολιτεία.

Εφαρμοστέο Δίκαιο

Η Εταιρεία επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός της να αξιώσει έναντι κάθε υπευθύνου την ανόρθωση κάθε ζημίας, θετικής ή/και αποθετικής, οικονομικής ή άλλης, που θα υποστεί.

Όλοι οι όροι χρήσης του παρόντος είναι ουσιώδεις. Εάν κάποια διάταξη κριθεί άκυρη ή ακυρώσιμη, παύει αυτοδικαίως να ισχύει, χωρίς να θίγεται γι’ αυτό τον λόγο η ισχύς των υπόλοιπων όρων.
Για κάθε διαφορά που απορρέει από την χρήση της ιστοσελίδας ή και υπηρεσιών ή και για κάθε άλλο λόγο και από οποιαδήποτε αιτία (ως και αδικοπραξία) συνδεόμενη εν τοις πράγμασι με την ιστοσελίδα, ανάμεσα στον χρήστη ή και πελάτη και την Εταιρεία, εφαρμοστέο είναι το ελληνικό δίκαιο και αρμόδια τα δικαστήρια της Αθήνας.

Whos's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 1160 guests και κανένα μέλος

Applications

Εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες
του Web Banking!

Ασφαλείς πληρωμές με όλες τις πιστωτικές, χρεωστικές
και προπληρωμένες κάρτες.

pliromi me karta 

Πνευματικά Δικαιώματα©  -  Πολιτική Coockies

Επικοινωνήστε μαζί μας

Packaging Solutions Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ. 65208503000

Λεωφόρος Κηφισού 26 Αθήνα 104 42   Τηλ: 211 110 3534 - Fax: 211 110 3535
E-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  
Η είσοδός μας βρίσκεται μέσα στο βενζινάδικο ΕΤΕΚΑ